lördag 24 oktober 2009

Oslipat Svart 4: Oktoberfest


Fritzl und Marküs.
Oslipat Svart 4 var ingen vanlig föreställning. Jag och Fritte hade bestämt oss för att vi denna kväll skulle fira Oktoberfest. Till viss del för att reclaima högtiden från nazisterna, men också för att göra en markering mot amerikansk kulturimperialism och visa att vi kan importera andra högtider än till exempel Halloween. Men till största delen ville vi manifestera något mer ännu viktigare. Det manliga behovet av kärlek och bekräftelse. Hur det uppnås, och hur detta leder fram till att det är ungefär 80% av alla som väljer att börja med standup är män. Bakgrunden till varför vi manifesterade det på det här sättet är högst privat. Och du kan läsa om det här, och se ett appendix här.
Medverkande komiker denna kväll var förutom jag och Fritte: Jessica Karlén, Petter Bristav, Cecilia von Strokirch, Måns Nilsson, Martin Lagos, Teresa Tönisberg och Jesper Rönndahl.
Alla gjorde ett utmärkt jobb, men ett av de ögonblick som jag kommer att minnas bäst var när Cecilia von Strokirch sa till en man i publiken att han kunde få tips om kvinnlig onani av damen bredvid honom, ovetandes om att damen var Frittes mamma.

Petter Bristav på scen.

2 kommentarer:

PB sa...

Den där Petter var en riktigt kul kille som jag aldrig sett förr.

Zabina sa...

Alltså grabbar, ni borde alltid gå klädda sådär. Fan va snygga ni är!