tisdag 25 maj 2010

Oslipat privat 8

I onsdags var det Oslipat Privat 8. En kväll med en väldigt stark och rolig uppsättning komiker.
Jag var ensam arrangör och gick upp som konferencier med andan i halsen. Jag slirade runt på scenen och fick igång kvällen. Därefter gick Emma Knyckare upp och gjorde en väldigt bra insats. Stort jubel när hon klev av. Fredrik T Olsson var på Oslipat för första gången och pratade bland annat om att vara lillgammal och se yngre ut än vad man är. Två saker som jag verkligen kan relatera till.


Evelyn Mok.

Evelyn Mok var också på Oslipat för första gången. Hon fick inte omedelbart det fäste som hon brukar få, men efter en liten stund hade publiken greppat henne och skrattade ordentligt. När hon gick av scenen så var det till kanske kvällens största jubel.
Niklas Larsson avslutade första akten säkert och roligt.



Andra akten inleddes med att jag pratade med en kille från publiken. Det blev ett speciellt samtal.
Sandra Ilar gjorde som vanligt ett mycket uppskattat framträdande på Oslipat. Med sin karaktäristiska framtoning skämtade hon om t ex dödshjälp.
Tomas Högblom gjorde också samma succé som han brukar göra på Oslipat. Det blev en fullkomlig orkan av skratt. Han gjorde ett återbesök till ämnet Lars Vilks som han har pratat om för tre år sen. Men det var långt ifrån en trött repris, utan istället var det en vidareutveckling som var extremt rolig för de som såg Tomas för första gången, men också kändes som en fin fortsättning för oss som såg Tomas prata om samma ämne för tre år sen.


Tomas Högblom.

Kvällen avslutades av Marika Carlsson som så klart gjorde bra ifrån sig som det fullblodsproffs hon är. Hon testade mycket nytt material och lekte runt på scenen.
Sammantaget en mycket fin kväll på Oslipat.


Marika Carlsson.

Inga kommentarer: